Pataky Attila: a tetoválásom a totemem

Pataky Attila újra hazatért. Az Edda Művek frontembere számára nem múlhat el úgy a nyár, hogy ne látogasson el a szezon legtöbb lóerőt felvonultató eseményére, a Harley Davidson fesztiválra.

 

pataky_totemeAttila idén azonban nem csak fellépni ment a rock and roll szerelmeseinek bölcsőjébe, hanem a zenekar billentyűsével, Gömöry Zsolttal egy meglepetéssel is készült basszusgitárosuk számára. A két zenész egy különleges tetoválást álmodott meg Kicska Lacinak, amelyet az amerikaiak egyik legendás alakja, Jack bácsi ihletett.

 

„Ameddig a szem ellát, megszámlálhatatlan ismerős és barát, csupa szenvedélyes és szabad ember” – fogalmazta meg a motoros életérzést Pataky Attila, aki mint hosszú évek óta mindig, most is egy látványos koncerttel készült rajongói számára az alsóörsi fesztiválon. Színpadra lépés előtt azonban még egy kis mókára is volt ideje a rockernek, és egy igazán testhezálló ajándékkal kedveskedett zenésztársának, Kicska Lacinak.

 

„Valljuk be, egy igazi rocker mit sem ér tetoválás nélkül, így ezt a hiányosságot mindenképpen pótolni kellett. – kezdte Attila. – A rajzot nem terveztem, hanem egy isteni sugallat vezetett, amely alapján megálmodtam a képet. Nem vagyok egy rajzzseni, de a gitárt és a misztikus 7-es számot mindenképpen meg akartam jeleníteni, mert ezeknek számomra szimbolikus jelentése van, arról nem is beszélve, hogy a kedvenc whiskey-m üvegén is ez a különleges energiájú szám díszeleg” – folytatta Pataky, aki zenésztársával nem csak Kicska Lacit varrta ki, de csocsóban és black jackben is összemérte erejét a többiekkel.

 

Az Edda frontemberének a tetoválás nem csupán egy rocker jelkép, sokkal több annál.

 

„A saját tetoválásomat is én álmodtam meg, amely hosszú évek óta védelmez. Ez egy totem, isteni szemmel, alatta pedig egy pár, amely az összes nőt és férfit szimbolizálja” – árulta el az énekes, aki azt is elmondta, hogy alapvetően a csapatban nincs köztük rivalizálás. Ez a szellemiség most a játékokban is érezhető volt, de azért azzal a mai napig minden koncerten húzzák egymást, hogy az első sorban álló rajongó lányokkal ki veszi fel először a szemkontaktust.

 

pataky_tetovalast_tervez

 

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

 

Posted on 2014-06-13 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top