Továbbra is keresi Az év utazóját a Travelo és a Magyar Turizmus Zrt.

Számos pályamű érkezett már a pályázat Indavideo-s oldalára, ám a jelentkezési időszak még nem zárult le. Aki szeretné pályaművével bizonyítani, hogy ő a legalkalmasabb jelölt Az év utazója pozícióra, június 17-éig még megteheti.

 

A beérkezett pályaművek feltöltés és moderálás után azonnal láthatóvá válnak az oldalon, így megtekinthetők a versenytársak alkotásai is. A videókra szavazni is lehet, a legjobbak közül a Magyar Turizmus Zrt., az Index és a Travelo szakmai zsűrije választja ki a győztest.

 

Alapelvárás, hogy az extrém élményekre fogékony legyen a videoblogger, ám ugyanolyan fontos, hogy ezeket oly módon adja át, hogy a videók nézői is a helyébe képzelhessék magukat. Az ideális jelölt olyan pörgős, dinamikus személyiség, aki érdekes tartalmaival a képernyőn keresztül is rá tudja venni a blog követőit, hogy maguk is keressék az általa megélt kalandokat. Szavai mögött ismeret és tapasztalat is van – mondta el Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai és marketing igazgatója.

 

A pályamű referenciaanyag, ezért fontos, hogy a videón a készítő is szerepeljen, hiszen a feladat teljesítése során övé a kulcsszerep. A blogra feltölthető kisvideókat és a kis, zenei aláfestésű hangulatvideókat is ő „gyártja” majd mobilappok segítségével. Pályázatában mesélhet a bemutatott helyszínről, a hozzá kapcsolódó élményeiről, az utazásról, illetve bármiről, amit fontosnak tart. A videó bármilyen eszközzel elkészíthető, az ajánlott maximális terjedelem három perc. A kiírók arra buzdítják a jelentkezőket, hogy egészen egyszerű eszközöket, például mobiltelefont használva is nyugodtan pályázzanak. Ehhez, és a pályázat sikeres benyújtásához számos hasznos segítséget is nyújtanak a következő linken http://itthon.blog.hu/2014/06/03/igy_lehetsz_sztarblogger_millios_gazsival

 

Emlékeztetőül: az év utazója bárki lehet, aki betöltötte a 18. életévét és a jelentkezési határidő lejártáig feltölti anyagát a http://evutazoja.indavideo.hu részletes leírása szerint. A szerencsés nyertes minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat majd el, tízhetes utazása során háromfős profi stáb kíséri. Az általuk összeállított 8-10 perces anyagok hetente jelennek majd meg az evutazoja.hu oldalon, az utazó mindemellett blogbejegyzésekben is posztolja élményeit, vendégszerepel az itthon.blog.hu oldalakon is. A sportos, tettre kész munkatárs természetesen fizetést is kap majd a munkájáért, a feladata elvégzése után bruttó 1 millió forinttal lesz gazdagabb.

 

A győztes június 24-én sajtótájékoztatón is bemutatkozik a közönségnek.

 

article

 

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 

Posted on 2014-06-13 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top