Léderer Ákos bevetette magát a nézők közé

Léderer Ákos szavatartó ember. A SportKlub hokimániás kommentátora azt ígérte, hogy közvetítő állásából beveti magát a nézők közé, ha a Volán megelőzi az alsóház összes osztrák csapatát az EBEL-ben. A fehérvári fiúk lenyomták a sógorokat, Ákos pedig teljesítette a halálugrást. Örömmel jelentjük: megúszta, helyettesítéséről nem kell gondoskodni.

 

Lederer_Akos_ugrasa

 

A SportKlub kommentátora az osztrák bajnokság alapszakaszának elemzése közben ragadtatta magát a merész fogadalomra. Azt mondta, kiugrik a nézők közé, ha a SAPA Fehérvár jégkorongozóinak sikerül a bravúr és legyűrik az osztrák csapatokat.

 

Ákos a Volán Bolzano elleni meccsére a szokásosnál is nagyobb drukkal érkezett, tudta, hogy eljött az idő, ugrania kell! Elővigyázatosságból Hetthéssy Zoltán is felkészült a meccsből, tartott tőle, hogy a mutatvány nem éppen veszélymentes, a közvetítés pedig nem lehet néma! A fehérvári drukkerek „ugorj, ugorj” skandálással bíztatták Léderert, zuhanjon be közéjük a mikrofonállvány mögül.

 

„Reménykedtem benne, hogy a szurkolók tömege nem megnyílik, hanem összezáródik alattam. Szerencsére így alakult, elkaptak” – mondta az ugrás után Léderer Ákos, aki a biztonság kedvéért könyökvédőben és hokis fejvédőben ugrott az ismeretlenbe. A mutatványt a zsúfolásig megtelt hokicsarnok után a MezTelenül nézői is láthatják.

 

Léderer Ákos halálugrása a kommentátorállásból ma 18:55-kor a MezTelenülben a SportKlub műsorán, ismétlés szombaton délben!

 

A videót itt nézheti meg:

https://www.youtube.com/watch?v=gm_pwlzz7hE


Posted on 2014-03-14 in Sport, Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top