Újra kinyit Bob burgerfalodája a Comedy Centralon

Bob Belcher nem a legjobb vendéglátós. Folyton elfelejti a határidőket, könnyen kijön a béketűrésből, burgerfalodája sem egy hatalmas siker. Bobot  ráadásul a szerencse is elkerüli, néha rablók, máskor elvetemült állatvédők, vagy éppen az egészségügyi hatóságok borzolják a kedélyeit. Az étterem bezárása azonban szóba sem jöhet: a családnak meg kell élnie valamiből. A Comedy Central nagysikerű animációs sorozata, a Bob burgerfalodája minden kedden és csütörtökön 21:00-kor jelentkezik új epizódokkal.

 

bob2New Jersey-ben fenékig tejfel az élet, kivéve Belcherék számára, akik hamburgerkészítésből próbálnak megélni. A ravatalozó tőszomszédságában található burgerfalodában azonban finoman szólva sem dübörög a biznisz és a szemközti pizzéria tapló tulaja mindent megtesz, hogy ez így is maradjon. Egyedül a közeli vidámparkból szállingóznak a vendégek, ám a sorozatos áramszünetek őket is eltántorítják.

 

A Bob burgerfalodája hatalmas sikerrel mutatkozott be a tengerentúlon és idehaza is. Köszönhető mindez annak, hogy az animációs sorozat remekül ötvözi a munkahelyi komédiák hangulatát, szituációs poénjait és a családi sztorik báját. Bob Belcher egy igazi amerikai félnótás, aki nemcsak saját gyerekeivel nem bír el, de még a sors is folyton kibabrál vele. Szerencsére azonban ott a felesége, Linda, aki gondoskodik arról, hogy a család ne zuhanjon bele a szakadékba.

 

A Comedy Centralon kedd és csütörtök esténként 21:00-kor dupla részekkel jelentkezik a Bob burgerfalodája, amely több vezető tévékritikus elismerését is kivívta. Az Entertainment Weekly és a The AV Club is dicsérő szavakkal méltatta az animációs sorozatot, míg a CNN a produkciót nemes egyszerűséggel „kegyetlenül viccesnek” nevezte.

 

A Bob burgerfalodája Rosta Sándor, Forgács Gábor, Pálmai Szabolcs, Baráth István és Bogdányi Titanilla tolmácsolásában érkezik hozzánk.

 

Posted on 2014-05-29 in Média

Share the Story

About the Author

Back to Top