Nászajándékot válogatott Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

ajandekvalogatas_a_stylist_segitsegevel

 

Esküvői lázban égnek a Jóban Rosszban színészei: Kondákor Zsófi és Kembe Sorel lelkesen válogatott a nászajándékok között. A párnak nem egyedül kellett kiigazodnia a konyhai eszközök, albumok és lakberendezési tárgyak dzsungelében: a MOM Park stylistjának segítségével választották ki a tökéletes meglepetést barátaik esküvőjére.

 

Klasszikus daraboktól a legmodernebb lakásdíszekig, ma már ajándékok sokaságából válogathat a násznép, csak győzzön kiigazodni a kínálatban. Kondákor Zsófit és Kembe Sorelt is elkapta az esküvői láz, bár a színészek egyelőre nem saját menyegzőjüket szervezik. Mindketten azt mondják, az ő kapcsolatok már így is elég szoros, és ha egyszer össze is házasodnak, nem tervezgetik majd hosszú időn keresztül.

 

„Ha Sorel megkéri a kezem, gondolkodás nélkül hozzámegyek” – kezdte Zsófi. „Valószínűleg hirtelen elhatározás lesz, és nagyon szűk körben egy tengerparton ejtjük majd meg a ceremóniát. Bár, azt se bánnám, ha egy klasszikus, nagycsaládos, vidéki lagzin mondanánk ki az igent. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok” – mondta el a TV2 sikersorozatának sztárja.

 

Sorel is hasonlóan gondolkodik, a vásárlás kérdéséhez pedig tipikus férfi mentalitással áll: ha teheti, nem vesz részt benne, ha pedig muszáj, célirányosan tervezi meg a folyamatot. Most azonban ő is kivette a részét a válogatásból, közben pedig azt is elárulta, ha főszereplő még nem is, vőfély már volt esküvőn.

 

a_hatalmas_gyergyatarto_maradando_ajandek_lehet

 

„Nem szeretek csak úgy nézelődni, inkább kitalálom még elindulás előtt, hogy mit is akarok venni. Most azonban kicsit tanácstalanok voltunk, ezért is örültem, hogy Oláh Dóra, a MOM Park stylistja segített nekünk kiválasztani a megfelelő nászajándékot. Az esküvői ceremóniák kapcsán az egyik legviccesebb emlékem az, amikor az egy kedves barátom lagziján én voltam a vőfély. Ez a szerep már önmagában kihívás volt, de még néhány váratlan helyzetet is meg kellett oldani. A pap ugyanis elbóbiskolt az Ave Maria közben, majd az anyakönyvezetővel is kisebb afférba keveredtem: miközben  a mikroportját próbáltam rögzíteni, beejtettem a blúzába, ahonnan igencsak nehézkes volt  kihalászni ” – mesélte a Jóban Rosszban színésze.

 

Zsófiéknak nem volt egyszerű a tökéletes nászajándék kiválasztása, de végül a szakértő segítségével megtalálták az igazit. Azt még nem árulták el, hogy melyik mellett döntöttek, mert majd az esküvő napján szeretnék meglepni házasságra készülő barátaikat. A sztárokhoz hasonlóan bárki igénybe veheti a bevásárlóközpont tanácsadóinak szolgáltatását, mielőtt elveszne az ajándékok sokaságában.

 

Posted on 2014-07-14 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top