Molnár Andi extrém fotókkal búcsúzik a versenytánctól

molnar_andi5

 

Új oldalát mutatta meg a kamerának és a közönségnek Molnár Andi.

 

A SportKlub sztárja egy fotósorozat kedvéért változott át: a művészi felvételeken fátyol és különleges paróka gondoskodik arról, hogy Andira szinte rá se lehessen ismerni. A MezTelenül műsorvezetője a képekkel zárja le élete egyik meghatározó szakaszát, búcsúzik a versenytánctól.

 

Andi a saját örömére állt Koch Balázs fotós fényképezőgépe elé. A műsorvezető úgy érzi, a fotókkal a versenytáncnak is búcsút int.

 

„Életem első fotósorozatát Balázs készítette rólam – azóta 4-5 évente a kamerája elé állok. A közelmúltban komoly változás köszöntött az életembe: véget ért a Szombat Esti Láz, a SportKlub és a műsorvezetés lett az első az életemben. Ez az én búcsúm a versenytánctól, hogy a képeket nézve mindig emlékezhessek erre az időszakra” – mondta el Andi, aki azt is elárulta, hiába a képernyős rutin, felszabadultabban mozog a fényképezőgép előtt, mint a kamerák kereszttüzében. A SportKlub műsorvezetője elégedett néz „képbe zárt emlékeire”.

 

molnar_andi2molnar_andi1

 

„Nagyon tetszik a végeredmény, imádom a művészi igényű fotókat. Ezeken egy másik arcomat mutathatom meg: Karmen Rózsa stylingja teljesen elvarázsolt, a paróka is, amit Telenkó Ábel álmodott rám, és a smink… egészen máshogy festek, mint ahogy a nézők megszokhatták” – mondta el Andi. Hozzátette: párja tetszését is elnyerték a fotók.  – „A barátom is rajong a képekért, de nem csak miattam, a különleges fotótechnika is lenyűgözte” – nyilatkozta a műsorvezető.

 

Posted on 2014-07-22 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top