Az Observer megvette a Médiapiac című lapot

Az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. megvásárolta a Médiapiac című nyomtatott és online szaklapot, valamint a hozzá kapcsolódó szakmai konferenciákat.

 

Magyarország legnagyobb médiafigyelője a vásárlással a magyar médiapiac iránti elkötelezettségét szeretné hangsúlyozni.

„Az immár negyedszázada sikeresen működő Observer a médiatartalmak semleges megfigyelője és közvetítője, egyben elkötelezett híve a sokszínű médiavilágnak, a jogtiszta médiafigyelmediapiacésnek és a digitális média terjedésének. Reméljük, a Médiapiac segítségével elmélyíthetjük évtizedes kiadói kapcsolatainkat és magunk is hozzájárulhatunk a magyar médiavilág további fejlődéséhez. Ehhez a szaklap és szakkonferencia-sorozat megőrzését és folyamatos fejlesztését tűztük célul magunk elé” – kommentálta a tulajdonosváltást Göbölyösné Mátrahegyi Anna Observer-ügyvezető, aki mostantól a Médiapiac kiadóját irányítja.

A szakmai munka vezetésével a korábbi tulajdonost és alapító főszerkesztőt, Szakács Lászlót bízták meg, aki ennek kapcsán elmondta: „Büszke vagyok arra, hogy a Médiapiac hét év alatt erős márkává és hiteles médiapiaci információforrássá vált. Továbbra is nagy örömmel veszek részt a kiadó médiaszolgáltatásainak és a konferenciáinak fejlesztésében.”

Posted on 2017-01-12 in Egyéb

Share the Story

About the Author

Back to Top