A Talmácsi Racing versenyzője megnyerte az olasz bajnokságot

zaccone

 

Alessandro Zaccone, a Talmácsi Racing olasz pilótája a misanói versenyhétvégén csatlakozott a magyar csapathoz és már legelső Superstock600-as EB versenyén a legjobb 10 között ért célba. Ezt követően dobogóra állt az Alpok Adria sorozat pannóniaringi futamán, majd a Portugál Nagydíjon is a top10-ben végzett a 20. rajthelyről indulva.

 

A fiatal olasz versenyző a Talmácsi Racing EB-s szereplése mellett rész vesz a Honda kupa Superstock600 kategóriában az Olasz Bajnokság keretén belül. Alessandro eddigi mérlege önmagáért beszél: futamgyőzelmek, pole pozíciók, a versenyeken megfutott leggyorsabb körök. Eddigi legrosszabb eredménye egy 2. helyezés volt. A múlt hétvégén újra rajthoz állt Misanóban, ahol az első versenyen a 2. helyen ért célba, míg a másodikon már a dobogó legfelső fokán ünnepelt. Paradés teljesítményének köszönhetően már most, a bajnokság vége előtt megszerezte az összetett első helyet.

 

Következő megmérettetése a Talmácsi Racing színeiben a jerezi pályán vár rá szeptember első hétvégéjén.

 

Talmácsi Gábor csapatfőnök:

A Talmácsi Racing nevében ezúton gratulálok Alessandronak az Olasz Bajnokság megnyeréséhez. Hétvégén Misanóban az első futamon vizes pályán második lett, majd szárazon első, így egy versennyel a szezon vége előtt megszerezte a bajnoki címet. A FIM Superstock 600-as Európa-bajnokságból 2 futam van még hátra, ahol a Talmácsi Racing színeiben folytathatja ezt a sikeres szereplést! Szép volt Zacc!

 

Posted on 2014-07-29 in Sport

Share the Story

About the Author

Back to Top