Varga Viktor legyőzte a Királyt

Csak úgy villogtak a találatjelzők a Győztesek Viadalán, ahol Kumin Viktória, Szorcsik H. Viktória, Pintácsi Viktória, Klausmann Viktor, Király Viktor és Varga Viktor csapott össze párbajtőrben. Mindenre elszánt sztárjaink a páston nemcsak egymással, de jelképesen  a megfázás kellemetlen tüneteivel  is leszámoltak. A sorsolás után kialakult párosok a kezdeti visszafogottság után hamar belemelegedtek a harcba.

 

Bárki elkiáltotta magát, hogy Viktor vagy Viktória minimum hárman fordultak felé – így is jellemezhetnénk a Wick Pharma GmbH sajtóeseményét, ahol minden a győzelemről szólt, hiszen híres Viktorok és Viktóriák vívtak meg egymással. Az amaTőr hírességeket Szász Emese világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó terelgette a páston, ahol Kumin Viki és Klausmann Viktor, Pintácsi Viki és Király Viktor, illetve Szorcsik H. Viki és Varga Viktor alkottak csapatokat.

 

Király Viktor az egészséges élet híveként mindig is rajongott a sportokért, a vívást azonban most próbálta először. Az énekes nagy lelkesedéssel vágott bele a játékba, legnagyobb meglepetésére azonban nem druszái bizonyultak a legkeményebb ellenfeleknek.

 

„Most először próbáltam ki magam a páston, és úgy érzem, nem utoljára. A képernyőn sokkal könnyebbnek tűnik a dolog, komolyan elfáradtam. Egy ideig úgy gondoltam, hogy Varga Viktor lesz a legnagyobb ellenfelem, de hamar rájöttem, a legkisebb a legveszélyesebb. Szorcsik H. Viki úgy jött előre, hogy szinte megijedtem. Egy pillanat alatt legyőzött” – mesélte Király Viktor.

 a_Gyoztesek_Viadalanak_Viktorai_es_Viktoriai_700

 

„Csak mentem előre, nem félve senkitől. Csak a győzelem lebegett a szemem előtt” – vette át a szót Szorcsik H. Viki. – A gyakorlásnál azt mondták a hozzáértők, hogy van érzékem a víváshoz, így még nagyobb hévvel vetettem bele magam a küzdelembe” – mesélte Viki, aki nem meglepő módon, végül a viadal győztese lett.

 

A nyertes csapat másik tagja Varga Viktor, képzeletbeli ellenségeivel harcolt. Az énekes olyannyira belelkesedett a győzelemtől, hogy ráadásként Szász Emesét is kihívta egy rövid játékra.

 

„Azt képzeltem, hogy én vagyok a hős, a nép egyszerű gyermeke, aki megküzd a zsarnok királlyal, vagyis ezesetben Király Viktorral. Úgy tűnik sikerült kellően összpontosítani. Az pedig külön élmény volt, hogy a verseny után egy profival is összecsaphattam. Bár Emesével nehezebb dolgom volt, azért sikerült bevinnem egy-két találatot, és nem azért, mert hagyta!” – lelkendezett Varga Viktor.

 

Posted on 2013-12-20 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top