Törőcsik Mari a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány kampányfilmjében

Törőcsik Mari főszereplésével elkészült a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány kampányfilmje, amely a hazai Cinema City mozikban látható.Törőcsik Mari főszereplésével készült el az a kampányfilm, amely a fogyatékkal élők foglalkoztatásának bővítésére és a munkahelyteremtés fontosságára hívja fel a figyelmet. A 2012-ben létrehozott Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány legfontosabb célkitűzése, hogy bővítse azon fogyatékkal élők számát, akik munkához juthatnak. Az alapítvány alapítója Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, aki negyedik alkalommal adja nevét a programhoz.

2014. december 3-án kerül megrendezésre a IV. Jótékonysági Maci árverés, melyhez 20 hazai híresség ajánlotta fel kedvenc gyerekkori plüssmackóját és a munkásságához kapcsolódó személyes tárgyát. A jótékonysági maci árverés ötletadója Kárász Róbert, a TV2 műsorvezetője, elmondta, hogy a 2 évvel ezelőtt létrehozott Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány legfőbb célkitűzése, hogy munkahelyteremtéssel támogassa a megváltozott munkaképességűek társadalmi integrációját.

A társadalmi célú reklámfilmben a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány alapítója, a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari szólal meg, aki többek közt arra hívja fel a figyelmet, hogy minél többen támogassák annak az egyedülálló kávéháznak és kulturális – művészeti központnak a megvalósulását, ahol fogyatékkal élő munkavállalók dolgozhatnak majd.

Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Maci-aukció újabb állomása lesz a program megvalósulásának, hiszen többek közt olyan személyek támogatják maciijaikkal a kezdeményezést, mint a Nobel-díjas Kertész Imre, Esterházy Péter, Haumann Péter vagy Varnus Xavér. A macik begyűjtése folyamatosan zajlik, az árveréssel kapcsolatos részleteket hamarosan közzéteszi az alapítvány.

Az idei kampány főtámogatója a Cinema City és a TV2.

Posted on 2014-11-07 in Média

Share the Story

About the Author

Back to Top