Szerelmével szelte a hullámokat Iszak Eszti

Közösen bontott vitorlát Iszak Eszter, Ada, Dobrády Ákos és Nagy Ervin! Eszti és párja első közös vitorlázását élte át az idei Kékszalag versenyen, ahol Adával és Nagy Ervinnel vágtak neki a futamnak.

 

eszti_akosRendhagyó legénységgel rajtolt a The Famous Grouse vitorlása Balatonfüreden. A 46. Kékszalag Vitorlásversenyen közösen szállt hajóra Iszak Eszter és párja, Dobrády Ákos, Ada, valamint Nagy Ervin. Míg a színész gyakorlott vitorlázóként csatlakozott a legénységhez, a VIVA TV népszerű műsorvezetője és vőlegénye első közös vitorlásélményének vágott neki.

 

„Többször vitorláztam már, de ez volt az első alkalom, hogy Ákossal együtt szálltunk vízre. Néhány éve az augusztus huszadikát is egy hajón töltöttem. Hatalmas élmény volt, akárcsak a Kékszalag, ahol szakmai oldalról is kicsit közelebb kerültem ehhez az izgalmas sporthoz” – mondta Iszak Eszti, a VIVA TV csinos műsorvezetője.

 

„Régebben egy barátom hajójával vitorláztunk már a Balatonon, egy nagyobb baráti társaság pedig rendszeresen visszajár Horvátországba. Tervezem, hogy valamikor én is velük tartok majd, főleg, hogy most már a Kékszalagon szerzett tudást is tudom kamatoztatni.” – árulta el Dobrády Ákos.

 

Nagy Ervin rendszeresen hódol a népszerű vízisportnak, amely már kellemetlen emlékeket is okozott számára.

 

„Először húsz évvel ezelőtt találkoztam a márkával, amikor édesapám egy The Famous Grouse pólóban jött haza Amerikából. Felnőttként nekem is az egyik kedvencem lett, így örömmel szálltam hajóra a közkedvelt skót whisky színeiben.” – kezdte Nagy Ervin. – „Többször vitorláztam már, ha tehetem, évente legalább egyszer kihajózok. Nagyon kedvelem, bár korábban volt egy komolyabb kézsérülésem, amikor úszva próbáltam utolérni egy vitorlást.” – mesélte az ismert színész, aki amellett, hogy gyakorlott búvár, rendszeresen vízisíel a Dunán.

 

Az RTL Klub műsorvezetője, Ada feledhetetlen órákat töltött a magyar tengeren, azonban továbbra is inkább a szakemberekre bízza az irányítást.

 

ada

 

„Hatalmas kaland volt a Kékszalag a fajdkakasos whisky csapatával, de rendkívül komoly technikát igénylő sport, így ha tehetem, a jövőben is inkább utasként lépek majd fedélzetre. A vitorlás mellett a motorcsónakkal is gyorsultunk a Balatonon, ami külön élmény volt.” – számolt be Ada.

 

A változékony idő ellenére is boldogan dacolt a hullámokkal a sztárlegénység, akik a fajdkakasos whisky társaságában még nagyobb sikerrel vették az akadályokat.

 

Posted on 2014-07-11 in Sport, Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top