Sipos Peti megirigyelte a skótszoknyát Axel Rose-tól

Vicces maszkok, extrém jelmezek – az Irigy Hónaljmirigy tagjainál szinte mindennaposak, azonban a farsangi őrületben is szívesen bújnak egy-egy új karakter bőrébe. Sipos Peti idén sem feledkezett meg az ünneplésről, fiaival pedig szintén évről évre új ötletekkel állnak elő.

 

Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak minden nap farsang, Sipos Peti azonban idén a karnevál időszakára egyéni jelmezzel is készült. Gyerekként Teknőc Ernő bőrébe bújva tarolt az iskolai farsangon, most azonban Axel Rose-ként, kedvenc Famous Grouse whiskyje mellett ünnepelt.

 

sipos_peti_1

 

„Gyerekkoromban mindig cowboy, vagy kéményseprő akartam lenni, mint akkoriban minden kissrác. A legemlékezetesebb azonban az volt, amikor a Dr.Bubóból ismert Teknőc Ernőnek öltöztem. Otthon szuper jelmezt készítettünk, egy letapétázott lavór volt a páncélom.” – emlékezett vissza Sipos Peti. „Ma már örülök, ha farsangkor nem kell beöltöznöm, hiszen szinte minden napomat jelmezben töltöm. Idén azonban skót hangulatban farsangoztam, előszeretettel öltözöm Axel Rose-nak, aki gyakran mutatkozik skótszoknyában. Nagyon szeretem Skóciát, és persze a fajdkakasos skót whisky is nagy kedvencem. – mondta Peti.

 

Peti fiai hozzá hasonlóan kreatívak és bevállalósak. Kisebbik gyermeke néhány évvel ezelőtt merész átalakításon ment keresztül, hogy képregényhőssé válhasson.

 

„A fiaimmal is volt néhány emlékezetes pillanat, egyik évben a kisebbik fiam Kétarc karakterébe szeretett volna bújni a Batmanből. Nagyon bevállalós volt, hiszen még a feje egyik oldalán a haját is hagyta leborotválni, az arcát tojásfehérjével maszkíroztam el, és persze felemás ruhát is varrtunk neki.” – tette hozzá az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja.

 

Posted on 2014-02-13 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top