Monitoring

Monitoring szolgáltatásunk alapja egy 2013-as fejlesztésű, minden igényt kielégítő szemléző program, mely lehetőséget nyújt a sajtószemlék önkiszolgáló és válogatott formában történő szállítására.

Folyamatosan bővülő, frissülő szemlézett médiumaink száma mára a nyomtatott sajtó esetén közel 300, online médiumok esetén több, mint 1000, rádió- és televízió esetén 17 csatornából áll. Így garantáljuk, hogy bármelyik szolgáltatásunk esetén a lehető legnagyobb merítéssel állunk az Önök rendelkezésére.

 

Önkiszolgáló Monitoring

Önkiszolgáló monitoring szolgáltatásunkkal már reggel 6.30-tól elérhetik a több ezer feldolgozott cikket. Ügyfélbarát kezelőfelületén könnyedén lehívhatják a megadott kulcsszóra szűrt releváns sajtómegjelenéseket. Az így kapott saját sajtó adatbázist Ügyfeleink tovább szűrhetikcsoportosíthatják, rangsorolhatják, értékelhetik, és visszakereshetnek benne. Készíthetnek több formátumú sajtószemlét, de akár tartalmi összefoglalót, vagy kivonatot is. A szemle akár az eredeti cikk vagy leirat megnyitása nélkül pillanatok alatt áttekinthető. 

 

Válogatott Monitoring 

Azon Ügyfeleink számára, akik minden igényt kielégítő napi sajtószemlét, tartalmi összefoglalót igényelnek, válogatott formában küldjük a releváns híreket. A válogatott sajtószemlét már reggel 7 órától elérhetővé tesszük. Ügyfeleink igényeinek megfelelő, választható formátumban, olyan komplex sajtószemlét küldünk, mely a gyors áttekinthetőség kedvéért kivonatolva van, mindazonáltal egy kattintással elérhető a cikk teljes szövege word formátumban, de akár az eredeti cikk és annak szövegkörnyezete is.

Fontos számunkra, hogy Ön naprakész legyen, és professzionális szolgáltatásink által a lehető legrövidebb időn belül tudjon reagálni a sajtóban megjelenő hírekre. Ezért vezetői összefoglalóval és gyorselemzéssel kívánjuk döntéseit megkönnyíteni, mindezt akár már reggel 7 órától.

 

Próbaszolgáltatás

Leendő ügyfeleink szolgáltatásainkat díjmentesen kipróbálhatják,így a gyakorlatban
bizonyosodhatnak meg arról, hogy gondosan öszeállított termékeink nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

 

Back to Top