Rangos elismerések a FŐGÁZ-nál

A 2013-as év teljesítménye és a fogyasztók visszajelzése alapján a magyarországi földgázszolgáltató társaságok közül egyedülálló módon, a FŐGÁZ Cégcsoport két vállalata is elnyerte az Energiafogyasztók Díját.

 

Az Energiafogyasztók Díjának odaítélését az egyik legnagyobb múlttal rendelkező fogyasztóvédelmi szervezet, a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége végzi, és minden évben értékeli a földgáz- valamint az áramszolgáltató társaságok szolgáltatási színvonalát. A díjazottak kiválasztásakor figyelembe veszik a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által előírt követelmények teljesítésének értékelését és nagy mértékben támaszkodnak az évente végeztetett szolgáltatói ügyfél-elégedettségi vizsgálat eredményeire. A független szakértők által végzett vizsgálat többek között méri az ügyfélszolgálatok gyorsaságát, szakszerű és minőségi működését valamint a számla érthetőségét, pontosságát. Az elosztói tevékenységben pedig a földgáz- biztonságos eljuttatása, az állandó minősége és a fogyasztás hiteles mérése kap hangsúlyos szerepet. Mindezek alapján az egyetemes szolgáltatók között a FŐGÁZ Zrt., míg az elosztó társaságok közül a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. kapta a bíráló bizottságtól a legmagasabb pontszámot. A FŐGÁZ Zrt. ezzel immár ötödik alkalommal nyerte el a leginkább ügyfélbarát magatartásért az Energiafogyasztók Díja elismerést, melyet a 2014 októberében az Országos Fogyasztói Konferencián vehet át.

 

A rangos díjak elnyerésével kapcsolatban Koncz László, a FŐGÁZ Zrt. vezérigazgatója elmondta:

„Az Energiafogyasztók Díja egy igen fontos, pozitív visszaigazolása annak a munkának, amit kollégáim nap mint nap megtesznek annak érdekében, hogy ügyfeleink folyamatosan kiváló minőségű és biztonságos szolgáltatást kapjanak. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a 2013-as év vonatkozásában a gáziparban mindkét díjat a FŐGÁZ nyerte el.”

 

Posted on 2014-06-04 in Itthon

Share the Story

About the Author

Back to Top