Öt tény, amit eddig nem tudtál Josh Hollowayről

intelligence_josh_holloway

Régi arc egy vadonatúj akciósorozatban: Josh Holloway neve már ismerősen cseng a Lost rajongóinak, októberben azonban az Intelligence – A jövő ügynöke főszereplőjeként robbant be a hazai képernyőkre. A Universal Channel hírszerző detektívje kivételes képességeinek segítségével veszi fel a harcot az ellenséges erőkkel, de magánemberként is tartogat néhány érdekességet.

 

Rajong a technikai vívmányokért! A jövő ügynökeként a legújabb és legkülönlegesebb technológia megtestesítője, azonban Josh Holloway a magánéletben is érdeklődik a tudományok iránt. Többek között az akciósorozat szerepére is ezért vállalkozott, és úgy véli, a jövőben könnyen valósággá válhat a sorozatban látható fikció.

Gyerekkora óta a filmek megszállottja! Nem meglepő, hogy a színészet felé vette az irányt, hiszen óvodás kora óta imádja a filmeket. Legnagyobb kedvence a Ragyogás, de egy-egy jó sci-fire mindig kapható.

Szerepek a Lost-on túl! Legtöbben a Lost című kalandsorozat Sawyereként ismerik, azonban régi vágya teljesült az Intelligence főszerepével, hiszen mindig is szeretett volna egy kém bőrébe bújni.  A Szabotázs című akciófilmben például Arnold Schwarzenegger oldalán játszhatott, amit igazi megtiszteltetésként élt meg. A Lost után a Community című vígjátéksorozatban is feltűnt, kis híján pedig az X-Men-ben is viszontláthatta a közönség, azonban a Lost munkálatai miatt nem tudott eleget tenni a felkérésnek.

Nem csupán szuperintelligens, de egy igazi sármőr! Josh különleges agyi képességeinek köszönhetően kerül kitüntetett szerepbe az Intelligence epizódjaiban, a legtöbb női szívet azonban tagadhatatlanul vonzó megjelenésével dobogtatja meg. Sok hollywoodi sztárhoz hasonlóan ő is modellként kezdte pályafutását, számos parfüm-és divatreklám választotta saját arcává, 2005-ben pedig a világ legszebb ötven embere közé is bekerült a People Magazin szavazása alapján.

Két gyermek édesapja! Bár népszerű a hölgyek körében, Josh sajnos már jó ideje nem a szinglik táborát erősíti. Hosszú kapcsolatot követően, 2004-ben vette feleségül Yessica Kumalat, aki két kisgyermeknek adott már életet. Lányuk 6 éves, kisfiúk idén látott napvilágot.

Ne szalaszd el Gabriel Vaughn ügynök legújabb bevetéseit: Intelligence – A jövő ügynöke minden csütörtökön 21.20-tól, a Universal Channel műsorán!

Posted on 2014-10-28 in Média

Share the Story

About the Author

Back to Top