Observer Partnertalálkozó 2016

A médiafigyelés utóbbi 25 évét, és a mintegy 140 éve működő Observer legrégebbi ügyfeleit ünnepelték a Fővárosi Állat- és Növénykertben az ebből az alkalomból rendezett partnertalálkozón.

 

AX2U1303Göbölyösné Mátrahegyi Anna az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. ügyvezetője elmondta: „Mi abban segítünk, hogy a hírből információ szülessen. Az elmúlt 25 évben a digitalizáció jelentette a legnagyobb kihívást, így jutottunk el az ollótól, a ragasztótól és a fénymásolástól az elektronikus szolgáltatásig. Az információrobbanás eredményeként naponta termelődő, az internetes kereséssel is nehezen kezelhető adatmennyiség feldolgozására is megoldást kellett talAX2U1018álnunk, amelyhez elengedhetetlen a folyamatos innováció. Az ezredfordulótól az egyre növekvő számú internetes médiumokkal kellett lépést tartanunk, ma már a social média is részét képezi az Observer által szemlézett médiumoknak. Az év 365 napján, a nap 24 órájában dolgozunk azon, hogy ügyfeleink az elvárt időpontban és minőségben megkapják a szemléket és elemzéseket. 70 településen, 163 munkatársunk működik közre havonta 39.340 újságcikk, 233.580 online cikk, 26.479 televízió- és 35.628 rádiós híranyag szemlézésének és elemzésének előkészítésében. A napi médiaszemléken túl havonta több mint 100 médiaelemzést készítünk, mintegy 95.000 cikk értékelésével.”AX2U1066

A színpadi program meglepetésvendége volt, az SOS Gyermekfalvak nagykövete, 2009 legjobb férfi énekese, Gájer Bálint, a magyar swing’n’pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.

Az ünnepségen ajándékot vehettek át az Observer legrégebbi ügyfelei: az Állami Számvevőszék, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., a Budapesti Operett Színház, a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Posta Zrt., a Mercedes – Benz, a Miskolci Nemzeti Színház, a Porsche Hungária Kft. és a Szerencsejáték Zrt..

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Partnertalálkozó”]

Posted on 2016-04-29 in Egyéb, Üzlet

Share the Story

About the Author

Back to Top