Bedák: Nincs „nyafogás”, csak kemény edzés

Bedák Zsolt (19-1-0, 7 KO/TKO) ismét szorítóba lép Szentesen a Ferobox Event profi boksz gáláján.

 A kispehelysúlyú kiválóság márciusban az alföldi városban tért vissza győzelemmel nagyon hosszú kihagyása után. Azóta sok minden történt vele: begyűjtött három győzelmet, ebből kettőt idő előtt, felkerült a WBO világranglistájára és Erdei Zsolt lett az edzője.

Bedak Zsolt_245

A szeptemberi gálán TKO-val győző ökölvívó ismét a Sport Televízió kamerái előtt mutathatja meg, mire is képes. “Másfél hetet pihentem a meccs után, azóta folyamatosan edzésben vagyok. Továbbra is Madárral készülök fel. Ezen kívül Berki Ferencnek vagyok még hálás, nagyon sokat segít a kesztyűzésekben, most is épp hozzá sietek.”

A WBO világranglistáján 15. helyen feltűnt bokszoló beavatott minket, hogy mégis milyen együtt dolgozni Madárral? “Nehezen dicsér, de azért előfordul, hogy véletlenül kicsúszik nála. De nem is baj, nagyon jól ismerem ahhoz, hogy tudjam, mikor van megelégedve és mikor nincs. Meghajt rendesen, de nem szoktam nyafogni. Nem is merek, mert már az óriási megtiszteltetés, hogy vele készülhetek.”

“Egyelőre keveset tudok a következő ellenfelemről, de nem is különösebben érdekelnek a részletek. Győzni szeretnék és persze szórakoztatni a közönséget, hiszen Szentesen is nagy szurkolótáborom van. Hogy milyen messze vagyok attól a csúcsformámtól, amikor vb-címért léphettem a kötelek közé? Mindenki azt mondja, hogy egyre jobban rázódok vissza, már nem vagyok annyira stresszes, mint az első három meccsemen. Én is így érzem ezt belülről, amihez Madár is kellett, rengeteg pluszt ad nekem.”

A gálán egyébként a kötelek közé lép és bemutatkozik a profik között Perutek János, egymás ellen húz kesztyűt Baranyi Richárd (3-0-0, 3 KO/TKO) és Baran Attila (13-7-0, 7 KO/TKO), valamint Bozai Gyula (11-6-1, 8 KO/TKO) és Faur Csaba (6-2-2, 2 KO/TKO) is. Rajtuk kívül a szentesi közönség kedvenc, Nagy „Lütyő” Imre (7-3-0, 3 KO), a veretlen középsúlyú Nagy Lajos Márk (15-0-0, 9 KO/TKO), valamint Robert Stieglitz következő világbajnoki kihívója, Kelemen Balázs (18-0-0, 12 KO/TKO) is bokszolni fog november 16-án a Sport Televízió kamerái előtt.

Posted on 2013-10-02 in Sport

Share the Story

About the Author

Back to Top