Megnyitott a megújult Paulaner Sörház

megujult_paulaner

Látványkonyhával, tradicionális bajor ételekkel és hamisítatlan Oktoberfest hangulattal vár mindenkit a megújult Paulaner Sörház. Az átalakított belsőtér mellett az étlapon is felfedezhetünk néhány újdonságot: a látványkonyhában faszénen sült grill húsok és halak készülnek, valamint sokkal szélesebb desszertkínálat várja a vendégeket.

Izgalmas újításokkal nyitott újra a Paulaner a MOM Parkban. Teljesen átalakult a pult, amelyen új csapolóberendezésből kerül a poharakba a kiváló minőségű sör, a régi rozsdamentes sörtartályok helyén pedig a legújabb technológiai megoldásokkal felszerelt látványkonyha található. Van azonban, ami nem változott. A sörfesztiválok hangulatát idéző étteremben még mindig Németh Károly konyhafőnök vezetésével készülnek a ropogósra sült csülkök, ínycsiklandó kolbászok és a beszélgetésekhez elengedhetetlen sörkorcsolyák.

November elejétől az ünnepeknek megfelelő Márton-napi menüt kóstolhatnak majd a vendégek, de ha a konyhafőnökre hallgatnak, akkor a kemencés kacsát sem hagyják ki, amit a stílusosan Oktoberfest nevet viselő sörrel kísérnek le. A gasztrokalandoroknak a bajor fogások mellett érdemes kipróbálni az ukrán konyha néhány jellegzetességét, ugyanis a nagy népszerűségnek örvendő borscs és pelmenyi továbbra is étlapon van.

Posted on 2014-10-30 in Média

Share the Story

About the Author

Back to Top