Médiapiac – Kutatás – PR 2017

 

Három konferencia egyben – újra Budapesten!

A megbízó hangja
A Médiapiac konferencia 2010 után ismét Budapesten – két társkonferenciájával együtt! Idén is lesz Kutatás és PR konferencia, egy időben, egy helyen, átjárási lehetőséggel.
A három konferencia – idén először – közös címet kapott: A megbízó hangja.

A Médiapiac szekcióiban a reklámköltés szempontjából legnagyobb piaci szegmensek, mint az OTC, az italpiac, az autókereskedelem, az FMCG, a telekommunikáció, a bank és biztosítás szakmák, szakmabokrok meghatározó márkatulajdonosait kérdezzük a piacról, a fogyasztásról, a növekedési stratégiákról és a médiahasználatról. A PR konferencia szekcióiban ugyancsak meghatározó szakembereket hallgatunk meg a kríziskommunikáció, a CSR, a pénzügyi kommunikáció területéről, és kendőzetlenül beszélünk a PR értékének és árának kérdéseiről. A Kutatás konferencián szintén a megbízói oldalon dolgozó kutatók helyezik kontextusba az idei konferencia legfontosabb témáit: hogyan érjük el és tartsuk meg a kérdezetteket, hogyan állítsuk a kutatást a pénzcsinálás szolgálatába, és hogyan győzzük meg a kutatás pénztermelő szerepéről a belső megrendelőket, a döntéshozókat?

A konferencia helyszíne az egykori Sajtóház helyén épült Blaha Lujza téri Marriott Courtyard hotel (nem tévesztendő össze a Duna-parti “régi” Marriott-tal!)

A programok már elérhetőek az esemény oldalán.

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Posted on 2017-04-04 in Blog

Share the Story

About the Author

Back to Top