Szombaton újra OSG!

A legjobb mindig a végére marad! Lassan zárjuk a fesztiválszezont, és ezzel elérkezik az a nap is, amelyre egész évben vártál. Szeptember 6-án ismét szabad szájú rapperek és az adrenalin szerelmesei veszik birtokba és alakítják óriás játszótérré a Városligeti Műjégpályát.

 

hajmereszto trukkokHip-hop minden mennyiségben, hazai és külföldi extrém sportolók küzdelme, FMX bemutató, Kelet-Nyugat breakverseny, beatbox, freestyle rap, a Telekom Nagyszínpadon pedig Lloyd Banks szövegel – vagyis 15. alkalommal is OSG.

 

Rímekbe szedett, senkit sem kímélő vélemények és ütős dallamok várhatók szeptember 6-án, az OSG 15-ön. A hip-hop hazai nagyágyúi, többek között A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I., Hősök, Deniz, DSP és Funktasztikus már biztosan színpadra lépnek. A fesztivál programját pedig egy igazi fenegyerek, a G-Unitból ismert Lloyd Banks zárja majd.

 

A hazai versenyzők mellett 2014-ben nyolc ország sportolói küzdenek majd meg az első helyekért. Idén minden eddiginél erősebb mezőny áll a gördeszka pályára, de a BMX-es, inline-os és flatlandes srácok is teljes gőzzel készülnek már a megmérettetésre. Az igazi adrenalin függőknek pedig néhány félelmet nem ismerő FMX kiválóság szolgál majd izgalmas bemutatóval.

 

Az Animal Cannibals vezényletével ismét összecsap az „east meg a west”, vagyis kiderül ki a break szőnyeg ura. Lesz még beatbox, freestyle rap, yoyo, street workout és freestyle foci de, ha a hangulat még mindig nincs meg, hallgasd, hogy Hív a Street: https://www.youtube.com/watch?v=dJK0WjByM2w

 

A fesztiválszezont záró offline kikapcsolódásra most sem kell hosszasan gyűjtögetni. A jegyed a helyszínen egy ezresért szerezheted be.

 

„A nap, amire egész évben vártál” – szeptember 6., Városligeti Műjégpálya

 

További információk: www.offlinesportgames.com

 

osg terkep

 

Posted on 2014-09-04 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top