Kondákor Zsófi és Kembe Sorel ellenfelekké váltak

pecaznak_a_sztarok

 

„Nem harapnak a halak? Szedjünk a fáról néhányat!” Kezdte rögtön egy remek javaslattal az Irigy Hónaljmirigyes Kabai Laci, aki Kembe Sorellel, Kondákor Zsófival, Marenec Fruzsival és zenésztársával, Varga Győzővel bizonyított a rendhagyó Római-parti pikniken, ahol a sztároknak nemcsak a kivételes ügyességi feladatokban, de a grillsütő mellett is legjobb formájukat kellett hozniuk a győzelemért.

 

Duna-part, peca, sztárok, de ezúttal egy kicsit másképp. Három versenyszám, öt híresség, akik a finnek kedvenc vodkájával megspékelt halsütésen villantottak, méghozzá nem is akárhogy. Míg a lazac, afrikai harcsa és fogas a rácson sütkérezett, mindenre elszánt grillmestereink az eklektika jegyében a feje tetejére állították a Római-partot: lepkehálóval pecáztak és halreptetésben is próbára tették magukat.

 

„Nem állok nagy horgász hírében, de most amikor bedobtam a pecabotot, azt hittem egyből kapásom van, végül kiderült, hogy csak beakadt valamibe a horog” –  kezdte lelkesen Kembe Sorel, a Jóban Rosszban sztárja, aki apait-anyait beleadott, hogy a legjobban teljesítsen. „Bár otthon Zsófival megosztjuk a feladatokat a konyhában, itt most ellenfelek voltunk, szó sem lehetett közös munkáról. A grillezés során én főként a látványra helyeztem a hangsúlyt, és ráadásként egy kis tűzijátékkal is feldobtam a hangulatot” – folytatta a népszerű színész.

 

sztarok_a_romai_parton

 

Kondákor Zsófi profi háziasszonyként mutatkozott be: alaposan előkészítette a terepet, és különös gonddal válogatta össze az alapanyagokat és a fűszereket.

 

„Mivel a feketeribizli az egyik kedvenc gyümölcsöm, nem volt kérdés, hogy a pácolásnál a kakukkfű és a bazsalikom mellett feketeribizlis Finlandiával is megbolondítsam az ételt” – avatott be a kulisszatitkokba Csillagkút színésznője, aki a verseny végén azért Sorellel is megkóstoltatta a kreációját.

 

Nem csak a finom illatok szálltak a levegőben, hanem a halak is. Marenec Fruzsi, a SportKlub csinos műsorvezetője hatalmasakat ugrott lepkehálóval a kezében, hogy minden halat levadásszon a fáról, ám így sem tudta lekörözni Kabai Lacit.

 

„A sütésbe az esélytelenek nyugalmával vágtam bele, balról jobbra, jobbról balra rakosgattam a fűszereket. Minimál stílusban gondolkodtam, ami nálam azt jelenti, ha minimálisan ehető, az már jó eredmény. Ezért is lepődtem meg nagyon, amikor a végén kiderült, hogy én lettem a győztes, bár hozzáteszem, valószínűleg az ügyességi feladatokban alkalmazott egyedi halreptetési technikámnak köszönhetően hoztam fel a pontjaimat” – tette hozzá Kabai Laci, aki szokásához híven most is szórakoztatta a többieket.

 

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyassza Ön is felelősséggel!

 

Posted on 2014-05-15 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top