Kifutóra kerülnek Lilu kedvencei

pasztell_kabat_mindenkorra

 

A divat világa már egészen fiatal korában rabul ejtette Lilut, ez a szenvedély pedig azóta cseppet sem hagyott alább. A csinos műsorvezető mára az ország egyik legsikeresebb divatbloggere lett, aki most egy igazán testhezálló feladatban csillogtathatja meg tehetségét: életében először saját tourt állít össze a MOM Park bemutatójára.

 

18 éves korára már saját divatkönyvtára volt, a legfrissebb trendekkel kapcsolatos blogbejegyzéseit és tanácsait pedig tízezrek olvassák naponta. A kifutók világa sem ismeretlen számára, azonban van egy terület, amelyen Lilu májusban próbálja ki magát először. A trendi műsorvezető saját tourt kap a MOM Park divatbemutatóján, ami azt jelenti, hogy az esemény egyik pontján az általa kiválasztott összeállításokban vonulnak majd végig a modellek.

 

Lilu számára ezzel egy igazi álom vált valóra, a minap a bevásárlóközpont vezető stylistjával, Tus-Dzsurbán Ágnessel bele is vetette magát a tavaszi-nyári kollekciók színes kavalkádjába. A divat megszállottjai hamar megtalálták a közös hangot, a népszerű blogger pedig igazi profiként rakta össze a szetteket.

 

„Olyan ruhákat próbáltam összeválogatni, amiket én is szívesen viselnék. Nem akartam csak egyetlen stílusra koncentrálni, a fesztiválhangulatot idézőtől kezdve az elegáns nőies fazonig, mindenféle darab helyet kap a tourban. Az egyik kedvencem például az art déco stílusú Miami szett, amely a színeknek és formáknak köszönhetően egy kicsit a hetvenes évekre emlékeztet” – kezdte lelkesen Lilu.

 

taskakat_valogat_lilu

 

A tavaszi trendet követve Lilu kedvencei között pasztell összeállítások is megjelennek, de a sorból az elegáns, nőies darabok sem hiányoznak majd.

 

„Találtam egy kis fehér ruhát, amely barna bőr kiegészítőkkel igazi alapdarab lehet fesztiválokra és szemet vetettem egy klasszikus pasztell kabátra is, ami pont az egyszerűsége miatt fogott meg. Az igazi „szerelem első látásra” azonban egy fekete darab volt, amitől alig tudtam elszakadni. Ehhez az elegáns stílushoz mindenképpen egyszerű, arany kiegészítőket társítok majd. A hétköznapokra is gondolva, kiválasztottam egy olyan ruhát, amelyben a színek és geometriai formák dominálnak. Alig várom, hogy végre a kifutón is lássam az összeállításokat”avatott be a válogatás folyamatába a műsorvezető.

 

Az előkészületek ezzel azonban még közel sem értek véget, a táskák és cipők csak ezután következtek. Lilu itt is tanúbizonyságot tett kiváló ízléséről, könnyűszerrel válogatta ki a ruhákhoz legjobban passzoló kiegészítőket. Hogy milyen darabok kerültek be végül a csinos divatblogger kedvencei közé, az május 9-én, 19 órától a MOM Park Shopping Days keretein belül szervezett divatbemutató kifutóján derül majd ki.

 

Posted on 2014-05-07 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top