Karácsonyi vásárban randalírozott Puskás Peti és öccse

Ámokfutásba torkollott Puskás Peti és Puskás Dani karácsonyi bevásárló körútja. A srácok idén úgy döntöttek változtatnak a bevált módszeren, és most az egyszer nem hagyják az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzését. A Bazilika előtti Adventi Ünnepen azonban úgy viselkedtek mint két nagyra nőtt gyerek, ugyanis mindenről a csínytevés jutott eszükbe.

 

Bár Puskáséknál a család már augusztusban elkezd készülni az ünnepre, Peti és Dani jellemzően mindent az utolsó pillanatra hagy – az ajándékvásárlást is. Idén úgy döntöttek, szakítanak ezzel a hagyománnyal, és már jó előre megvesznek mindent. A karácsonyi ajándékbeszerző körút végül mégsem a vásárlásról szólt.  Épp hogy megérkeztek, Peti rögtön elkezdte átalakítani a téren felállított jégből készül rénszarvast. Az énekes hamar feladta a műveletet, és Dani javaslatára inkább az egyik standnál folytatta a délutánt.

 

„Lebeszéltük a pultos lánnyal, hogy egy kicsit beállunk a Finlandia hüttébe kiszolgálni. Egy kis idő elteltével végül inkább csak kóstolgattuk a koktélokat, és szakértelemmel néztük a kiszolgálást. Aztán észrevettünk egy sílécet a sarokban, és bár egyikünk sem a téli sportok rajongója, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat. A korcsolyapályára egy korival és egy síléccel érkeztünk meg, nem is értem miért néztek ránk olyan furcsán az emberek…” – mesélte az énekes.

 

Peti_es_Dani_a_kurtoskalacsosnal_700

 

A kürtöskalács készítőnél tett rövid látogatás alatt a The Biebers tagjai az egyik legemlékezetesebb Karácsony este történetét is felelevenítették.

 

„Dani hat éves lehetett, amikor elhatároztam, hogy saját kezűleg készítek neki ajándékot. Egy közel egy méter magas dobozba csomagoltam a meglepetést és vártam. Amikor az öcsém kibontotta nagy boldogan az óriási csomagot, és megtalálta benne a neki szánt fogpiszkálót és papírzsebkendőt, borzasztóan elkeseredett és sírni kezdett. Máig a legrosszabb Karácsonyaként emlegeti” – mesélte Peti.

 

A Puskás tesók végül maradtak a hagyománynál, és egyetlen ajándékot sem vettek meg. Az elcsent sílécet azonban trófeaként magukkal vitték mindenhova.

 

Posted on 2013-12-20 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top