Jótékony motorosok varázsolták újjá egy óvoda játszóterét

vsz-0280_

 

A minden hónapban újabb ügyért robogó MOL Motoros Family tagjai ezúttal úgy döntöttek, felkerekednek, és mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek biztonságban, modern környezetben játszhassanak. Június 7-én a kétkerekű család felújította a dömösi Szivárvány Óvoda játszóterét.

 

Mező Misi és Harsányi Levente gerendázott, csiszolt és festett

 

A MOL Motoros Family nagykövetei, Mező Misi, Harsányi Levente és Kárász Róbert állt ezúttal a csapat élére, és újította fel a játszóteret. Volt munka bőven, a közel negyedévszázadot megélt játékokra igencsak ráfért a frissítés. Mindössze tíz játékot találtak a játszótéren a motorosok, azok is elavultak, rozsdásak, esetenként veszélyesek voltak. A MOL Motoros Family tagjainak segítségével a hibák kijavításra kerültek, a játékok az Európai Uniós szabványoknak megfelelően kaptak új külsőt, így a gyerekek egy sokkal szebb és vidámabb környezetbe térhetnek vissza.

 

vsz-0258_

 

A MOL Magyarország tesz a jövő generációiért

 

A modernebb, szebb környezet az önfeledt játék feltételeit alapozza meg, a vidám gyermekévek pedig hozzájárulnak a kicsik fejlődéshez. A MOL Magyarország bízik abban, hogy a motoros család megmozdulása sokak figyelmét felhívja arra, milyen fontos lenne minden egyes játszóteret modernizálni. Júniusra alábbhagy a gyerekzsibongás a dömösi oviban is, a játékok viszont a nyári szünet alatt is ékesíteni fogják annak udvarát, a gyerekeket pedig egy teljesen új játszótér fogadja majd szeptemberben.

 

A MOL Motoros Family robog tovább, júliusban megszervezik saját fesztiváljukat is, ahol mások megsegítésén túl az önfeledt szórakozás is főszerepet élvez majd.

 

vsz-0225_

 

 

Posted on 2014-06-11 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top