Jön a Prémium szigetelőanyag

Az innovációban élenjáró Austrotherm Kft., a szürke színű Grafit hőszigetelőanyag után idén megint egy olyan terméket hoz piacra, amely jelentősen jobb hőszigetelő képességet mutat a korábbi anyagokhoz viszonyítva. Jellemző, hogy a szigetelőanyag gyártók a termékfejlesztés fókuszába a jobb szigetelő képességet helyezik, mert ez kínál igazi védelmet a magas energia árak ellen – tájékoztatott Kruchina Sándor, az Austrotherm Kft. szakértője.

 

A hazai hőszigetelőanyag piac meghatározó tényezője, új fejlesztésével az extrudált polisztirolhab (XPS) termékeinek tulajdonságait javította jelentős mértékben. A Premium névre keresztelt termék hőszigetelő képessége minden eddigit felűlmúl. Az eredetileg is igen kedvező értéket sikerült ugyanis további 23 százalékkal, javítani. Ezzel egyedülálló minőséget tud produkálni az XPS termékek piacán.

 

Az új Austrotherm XPS Premium lemezeket lapostetőkbe, ipari padlókba építhetik be, de különösen előnyös passzívházak alapjainak hőszigetelésére is – mondta Kruchina Sándor.

 

Posted on 2014-03-19 in Itthon

Share the Story

About the Author

Back to Top