Iszak Eszti nem tűri az ellentmondást

iszak_eszti_a_levegoben

 

Amilyen törékenynek tűnik, olyan határozott! Iszak Eszti szívesen veszi a tanácsokat, de ha divatról van szó, nem tántorít saját véleményétől. A környezetében élők éppen ezért nem is szeretnek szembeszállni vele, ám előfordult már, hogy párja nemcsak szavakban fejezte ki nemtetszését Eszti egyik kedvenc kiegészítőjével szemben.

 

A VIVA csinos műsorvezetője kiskora óta a divat megszállottja. Most már nehéz róla elképzelni, de volt idő, amikor minden ruhadarabja rózsaszín volt, és a trapéznadrág is a kedvencei közé tartozott. A hippi stílus még ma is közel áll a szívéhez, de a trendi nőies vonal is egyre többször köszön vissza öltözködésében. Persze előfordul olyan is, hogy szinte kisfiúsan lazára veszi a figurát.

 

„Szeretek extrémen öltözni, keverni a stílusokat, de olyan is van, hogy laza napot tartok: baseball sapka, egy bővebb póló és persze az elmaradhatatlan nyakláncok. Az egyik kedvenc kiegészítőm azonban nem aratott osztatlan sikert. Ákos többször mondta, hogy az aranyszínű baseball sapkám neki nagyon nem teszik, de mivel nem mondtam le róla, egyszer fogta magát és kidobta a sapkát a kocsi ablakán. Persze utána visszamentünk érte” – mesélte nevetve Eszti.

 

A tavaszi trendek kifejezetten kedveznek a divatőrült műsorvezető ízlésének, hiszen idén szinte bármit lehet hordani. A MOM Park stylistjai szerint a csíkos a pöttyössel hódít majd, a hatalmas virágminták és geometriai formák újra divatba jönnek, egy-egy pasztell darab beszerzése pedig mindenkinek erősen ajánlott. Eszti is engedett a kísértésnek, és a minap egészen merész összeállításokban pózolt.

 

„Imádom a mix and match stílust, hogy szinte bármilyen ruhadarabot összekombinálhatok, persze csak ízlésesen. Előfordul, hogy arra kényszerülők, hogy a gyerekosztályról válogassak, úgyhogy most kifejezetten örülök, hogy a MOM Parkos lányokkal a nőiesebb darabok közül szemezgettünk. Amúgy is hiányzott egy kis fekete, elegáns ruha a gardróbomból” – mondta el Eszti.

 

Posted on 2014-03-25 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top