Ismét zsűri elé állt a Miss Balaton mezőnye

balatonfureden_gyult_ossze_a_legszebb_50_lany

 

Irigylésre méltó helyzetbe került Puskás Peti, ugyanis egy egész napig élvezhette a legszebb lányok társaságát. Az énekes azonban nemcsak a látványban gyönyörködött, de szigorúan pontozott is, ugyanis a Miss Balaton 2014 második válogatóján Iszak Esztivel és Dukai Reginával együtt zsűrizte a versenyzőket. Az ítészek mellett a lányok sorsát a rajongók is alakíthatják, hiszen két versenyző a Facebook szavazás alapján jut tovább.

 

Ismét Balatonfüreden, ragyogó napsütésben, óriási izgalmak közepette gyűltek össze a Miss Balaton szépségei. A zsűri és a közönség által kiválasztott 50 versenyző válogatóján, még nagyobb volt a tét mint korábban ugyanis hamarosan már csak 32-en maradnak versenyben. A hölgyek azonban most sem maradtak magukra: Kocsis Alexandra, Dobó Ági, Polgár Kriszta és Magony Szilvi ismét hasznos tanácsokkal látták el a versenyzőket a nagy megmérettetés előtt.

 

A Miss Balaton győztesének nem elég szépnek lennie, megnyerő kisugárzással és jó kommunikációs készséggel kell rendelkeznie. A Seres Attila, Farkas Tímea, Dukai Regina, Iszak Eszti és Puskás Peti alkotta zsűri éppen ezért hosszasan beszélgetett a jelentkezőkkel.

 

kozos_keszulodes

 

„Természetesen nagyon élveztem a válogatót, hiszen nem mindennap lehet az ember ennyi gyönyörű hölgy társaságában, de be kell vallanom, nem gondoltam, hogy a zsűrizés ennyire összetett feladat. A lányok minden apró rezdülésére figyelnünk kellett és mivel sokan először próbálják ki magukat ilyen versenyen fontos volt, hogy pozitív megerősítést is kapjanak tőlünk” – mesélte Puskás Peti, akitől Iszak Eszti vette át a szót.

 

„Egyetértek Petivel, én is végig nagyon koncentráltam és úgy gondolom mindannyian igyekeztünk oldani a lányok izgalmát poénkodással, egymásnak szánt fricskákkal vagy éppen személyes példákkal. Én leginkább arra voltam kíváncsi, hogy mi a versenyző életcélja, melyik a kedvenc könyve, és ki a példaképe. Úgy gondolom, ez sok mindent elárul egy jelöltről” – mondta el a VIVA csinos műsorvezetője.

 

Amikor a példaképek kerültek szóba, többször felmerült Dukai Regina neve is, aki szintén a zsűrit erősítette.

 

„Nagyon meglepődtem magamon, mert sokkal szigorúbban pontoztam, mint azt gondoltam. Fontos, hogy egy jelentkező hogyan kommunikál, de számomra az volt az elsődleges, hogy lássam a versenyzőben az izgalom mögötti lelkesedést, azt, hogy tényleg viselni tudná ezt a címet” – mondta el Regina.

 

az_50_versenyzo_a_casting_trainerek_es_horvath_eva

 

Bár a zsűri már pontozott, a verseny még nem dőlt el, a lányok sorsa ugyanis most sem csak a zsűri ítéletén múlik. A közönség is továbbjuttathat két versenyzőt a következő fordulóba, ha szavaz a Miss Balaton Facebook oldalán: https://facebook.antavo.com/B_7/x/

 

Posted on 2014-06-20 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top