Erdei Zsolt: „Sokat lökhet Márk teljesítményén ez az eredmény”

Az 58. Bocskai István Emlékversenyen a magyarok kiválóan szerepeltek, és a megszerzett 11 éremhez immár a Madárfészek Ökölvívó Akadémia is hozzájárult: az 56 kilós Szőrös Márk a harmadik lett. Erdei Zsolt biztos abban, hogy ez a bronzérem ösztönzőleg fog hatni Márk és a többi akadémista teljesítményére.

 

2014-Madárfészek-Szőrös Márk-Bocskai4Január 21-én nyitotta meg a kapuit a Madárfészek Ökölvívó Akadémia Újpesten, az év legfontosabb hazai versenyén máris ringbe lépett az egyik legtehetségesebb bokszolója. Az 58. alkalommal megrendezett Bocskai István Emlékversenyen a harmadik helyen végzett Szőrös Márk (56 kg).

 

„Noha érmet szereztem az egyik legerősebb nemzetközi versenyen, én mégsem vagyok elégedett. Bevallom, többet vártam magamtól, de úgy érzem, nem csak rajtam múlt, hogy nem kerültem be a döntőbe: Sajnos még meg is betegedtem, így most egy hétig itthon kell pihennem, de azt tudom, ha meggyógyultam, a munkás hétköznapokon még többet fogok dolgozni azért, hogy eredményes ökölvívó váljon belőlem. Annak viszont örülök, hogy a kubai edzőtáborban és az Akadémián elvégzett meló kezd látszódni a ringben is” – jelentette ki Szőrös Márk.

 

Az elveszített elődöntő ellenére elégedett volt Márk teljesítményével a Madárfészek Ökölvívó Akadémia névadója és szakmai igazgatója, Erdei Zsolt is.

 

„Elég vitatott körülmények között ment el a döntőbe jutás lehetősége, pedig Márk remekül helyt állt, szépen bokszolt. Nem szabad azonban ezen rágódni, nagyon tehetséges ökölvívó, akinek a pályafutását igencsak meglökheti a Bocskain megszerzett bronzérem. Nemrég kezdtük el a közös munkát, rengeteg a fejlődnivalója, ám az elvégzett komoly edzésmunka meghozza majd a várt eredményeket” – fogalmazott Erdei Zsolt, aki maga is készül a március 8-i meccsére a Madárfészekben, ráadásul immár Fritz Sdunek vezetésével.

 

Posted on 2014-02-11 in Sport

Share the Story

About the Author

Back to Top