Elkelt a nyár legmenőbb melója

Sokan irigylik most azt a lányt, akinek másból sem fog állni a nyara, mint hogy fesztiválról fesztiválra utazzon, és az élményeiről posztoljon.

 

dada_fesztivalriporterA Jack Daniel’s csapata ugyanis meghirdetett egy versenyt, ahol olyan 18 év feletti, kommunikatív és zenerajongó fiatalokat kerestek, akik vállalják, hogy élőben számolnak be Európa legismertebb nyári bulijairól. A szerencsés befutó egy szerb nemzetiségű lány, Dada lett, aki Barcelonában, a Primavera Sound Fesztiválon indította nyarat, majd augusztusban a Sziget Fesztiválra is ellátogat.

 

A népszerű italmárka pályázat útján választotta ki a lányt, aki amellett, hogy jártas a fotózásban, blogol, sőt dj-ként is megfordult már néhány buliban. A zeneőrült fiatal első állomáshelyén olyan világhírű bandákat hallhatott élőben, mint a Pixies, az Arcade Fire, a Haim, vagy éppen a Nine Inch Nails. Dada VIP-belépővel járja majd Európa legnagyobb nyári bulijait, és utazását, étel és italfogyasztását, valamint elszállásolását is a Jack Daniel’s garantálja.

 

A zenei világ és a több mint 140 éves Jack Daniel’s kapcsolata már-már legendás, olyan előadók merítettek ihletet karrierjük során a kultikus whiskey-ből, mint Frank Sinatra, Paul Newman, a Motörhead frontembere, Lemmy, Slash, vagy éppen a U2-ból ismert Bono. Ez a kötelék idén nyáron még szorosabbá válik, Dada ugyanis világsztárok árnyékában számolhat be a legnépszerűbb fesztiválok eseményeiről. A lány az elkövetkezendő néhány hónapban a Jack Daniel’s Experience Facebook oldalán osztja meg legnagyobb élményeit.

 

A Jack Daniel’s a mértékletes alkoholfogyasztás híve.

 

Posted on 2014-06-05 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top