Danny DeVito: Túlzásba vittem a csajozást

Danny DeVito köpcös és büszke rá. Az olasz származású színész karrierje során játszott már főgonoszt a Batmanben, Arnold Schwarzenegger ikertestvéreként is láthatták már a nézők, a valóságban azonban mindkettőtől távol áll a sztár. Ő az, aki részegnek játssza magát interjúkon, vállalja, hogy kollégáival nem jön ki jól, de azért a tévézésért bolondul. A Felhőtlen Philadelphiában még ennél is őszintébb és ércesebb humorú szoknyapecért alakít. A Comedy Central március 14-én bemutatja a sorozat 8. évadát, melyben Danny újra elemében lehet, kedvenc ír pubunk tulajai pedig maximumra járathatják az egoizmusban és rasszizmusban dagonyázó megbotránkoztatást.

 

Álmos voltam és olyankor elég furán viselkedem – mentegetőzött Danny DeVito, akit ország-világ meggyanúsított azzal, hogy részegen adott interjút az egyik hírtelevíziónak és kezdett ki annak szőke riporternőjével – csak víz volt a sörös dobozban, hisz épp forgattunk. Általában akkor veszem elő a keményebb humorom, ha rajtam viccelődnek. A kolléganő pedig azzal kezdett, hogy ritkán találkozik olyan férfival, akit szó szerint lenézhet” – tette hozzá a Felhőtlen Philadelphia sztárja, aki saját bevallása szerint jól tud azonosulni karakterével. Talán túl jól.

 

„Nagyszerű figurát játszok a sorozatban, Frank egy igazi nőcsábász. Most már nejem van és családom, de régebben mindig bajba kerültem amiatt, hogy túl sokat csajoztam. Imádom a nyarat, amikor mindenki rövid szoknyát hord, és olyankor bizony néha el is veszítettem a fejem” – Danny a sorozatba a második évadban csatlakozott, amikor még a nézettséggel küszködött a széria, azóta azonban igazi kultusznak örvendhet a produkció, részben a színész jó teljesítményének köszönhetően.

 

A Felhőtlen Philadelphia egy olyan baráti társaságról szól, akik nem is igazán barátok. Igazi bunkók, akik kiszúrnak egymással, azon nevetnek, hogy korosabb haverjuk Frank időről-időre megpróbálja felkötni magát, ráadásul rasszisták is. Bár, ez utóbbit erősen tagadják. „Nem igazán vagyok jóban a többiekkel. Persze, eljárunk eseményekre, feliszunk mindent, amit csak az asztalon találunk. Aztán fotózkodunk, hülyéskedünk egyet és mindenki megy a dolgára” – vallotta be nemrégiben DeVito, aki kifejezetten büszke arra, hogy a sorozatban félmeztelenül is megmutathatta már magát a közönségnek.

 

A Comedy Central egyik legmerészebb szitkomja, a Felhőtlen Philadelphia 8. szezonja március 14-én 23:30-kor jelentkezik a humorcsatornán. Az elborult poénokat előre borítékolhatjuk. Megtalálni Hitler elveszett festményét? A sorozat kocsmatulaj főhősei nem ismernek lehetetlent. Főleg, ha egymást kell eltaposni a győzelemért.

 

Posted on 2014-03-11 in Média, Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top