Csúszda az aluljáróban

Mi a közös egy rockerben, egy hetvenöt éves nagymamában, egy öltönyös úrban és a vakációjukat töltő gyerekekben?

 

cs2Az, hogy mind kipróbálták az óriáscsúszdát június 25-én az Árpád hídnál lévő aluljáróban. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ezzel a meglepetéssel vitt színt egy szürkének ígérkező hétköznapba, hogy felhívja a figyelmet a nyár és a strandolás örömeire.

 

Reggeltől kora estig várta a szokatlan környezetben elhelyezett óriáscsúszda a tettre és huncutságra kész járókelőket. A bátor jelentkezők között ott volt Lola és Puskás Peti is, akik harsány rikoltozások közepette siklottak a felszínről az aluljáróba.

 

Imádok strandolni, csúszdázni, úgyhogy nagyon jól éreztem magam. Vicces volt becsúszni az aluljáróba. Igazából minden nap így kellene lennie. Sok kisgyerek is csatlakozott hozzánk, jó volt mosolyt csalni a kis arcukra – mondta Lola, aki alig ért le, már rohant is fel egy újabb körre.

 

 

A BGYH nem csak ezzel a meglepetéssel kedveskedik idén a vendégeinek. Az idei strandszezonban a III. kerületben található Csillaghegyi, valamint a XIV. kerületben található Paskál strandfürdők ugyanis óriási kedvezményként, egységes 900 Ft-os jeggyel látogathatók.

 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. többi strandja is változatlan jegyárakkal és számos kedvezménnyel várja a nap és a víz szerelmeseit.

 

cs1

cs4

cs3

cs5

 

Posted on 2014-06-26 in Itthon, Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top