Az Így jártam anyátokkal Robinja utálja lábait

comedy_central_himym_cobie_smulders4

 

Robin Scherbatsky, az Így jártam anyátokkal dögös riporternője lassan búcsúzik a magyar nézőktől, közeleg a sorozat mindent lezáró utolsó epizódja a Comedy Central képernyőjén. Nem túlzás állítani: a szerep a világsztárok közé repítette Cobie Smulders-t. Lássuk, mit is tudunk a színésznőről, aki kilenc évad során, Robin bőrébe bújva vált Amerika egyik első számú szex szimbólumává.

 

Robin Scherbatsky, azaz Cobie Smulders szépsége rengeteg férfi és női szaklapot megérintett, beválogatták éves „A 100 legdögösebb nő” listájukba. 2012-ben a Maxim listáján még Miley Cyrust is megelőzte, az Esquire magazin pedig Kanada legcsodálatosabb exportjaként említi. Cobie már kamaszkorában is kacérkodott a modellvilággal, a zajos sikert azonban az hozta meg a számára, amikor egy ügynökség felismerte a tehetségét. Elismert szépsége ellenére a nők nagy részéhez hasonlóan ő is utálja egy testrészét, konkrétan a lábfejét.

 

„Nem értem ezt az egész láb-fétist. Fogalmam sincs, mit lehetne vele még csinálni, azon kívül, hogy az egyik lábunkat tesszük a másik után, és sétálunk” – így mesélt csúnyának vélt lábairól a színésznő. Az enyhén maszkulin beütésű szépség, Robin kitalált karakterével együtt Cobie is szereti a Scotchot és a szivar illatát. Hogy miért csak az illatát? Mert az egyik forgatási napon az első jelenet felvételekor, reggel 8:30-kor nem esett jól neki a szivarozás, felkavarodott a gyomra és olyan rosszul lett, hogy megfogadta, soha többé nem gyújt rá.

 

comedy_central_himym_cobie_smulders3

 

Más személyiségjegyekben is hasonul Robin és Cobie. Ahogy az Így jártam anyátokkal karakteréből is harapófogóval húzta ki Ted azt a bizonyos „sz”-betűs szót, úgy Cobie a valóságban is nehézkesen, csak 26 éves korában mondta ki először, hogy „szeretlek.” „Persze fiatalabb koromban fiúk tucatjaiba szerettem bele szempillantás nélkül, mikor még azt sem tudtam, hogy mit jelent”– emlékezett vissza Cobie Smulders.

 

Kövesse Robin Scherbatsky házasságkötésének napjait a Comedy Central műsorán, minden hétfőn 20:00-kor négy új résszel, nehogy lemaradjon a sorozat könnyfacsaró búcsú epizódjáról!

 

Posted on 2014-04-18 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top