A Jóban Rosszban színésznői együtt hangolódnak az ünnepekre

Bálizs Anett és Végh Judit nem csupán öltözőjüket, de titkaikat is megosztják egymással. Az utóbbi években szoros barátság alakult a Jóban Rosszban két színésznője között, akik az adventi készülődésben is számíthatnak egymásra. Különleges lesz számukra az idei december, hiszen Végh Judit kisfia számára ez lesz az első emlékezetes Karácsony, míg Anett először utazik haza párjával szülővárosába, Zalaegerszegre.

 

A népszerű sorozat főnővére, Bálizs Anett és a Csillagvirág klinika Steiner doktornője, Végh Judit a munkakapcsolatnál szorosabb viszonyt ápol egymással. Igazi jó barátnők, akik minden helyzetben számíthatnak egymásra.

 

„Mindig jó hangulatban telnek a forgatások, valóban egy szuper csapattal dolgozhatunk együtt, ahol igazi barátságok is szövődnek. Anettel bizalmi kapcsolatba kerültünk, sok mindent tudunk egymásról. Rendszeresen járunk el együtt sportolni, vagy éppen felfrissíteni kicsit a ruhatárunkat.” – mesélte Végh Judit. „Kondákor Zsófival és Juhász Adrival alkotjuk a négyes fogatot. Gyakran szervezünk közös programokat is, ráadásul szakmailag is vannak közös terveink.” – árulta el Bálizs Anett.

 

A Karácsonyt természetesen mindannyian családi körben töltik majd, de már adventi hagyománynak számít náluk, hogy decemberben együtt is ünnepelnek. A vásárlást követő lazítás mellett, idén Juci néhány Famous Grouse recept tippel is ellátta Anettet, amit közösen ki is próbáltak. Juci otthon egyre inkább próbálja bevonni kisfiát az előkészületekbe, Anett pedig izgatottan várja az első családi összejövetelt párjával.

 

„Idén Anett elkísért beszerezni néhány ajándékot, jó ízlése van, úgyhogy ilyenkor gyakran kikérem a véleményét. A kisfiam, Bence él-hal a kisautókért, így nem volt kérdéses, hogy mi legyen az egyik meglepetés, ráadásul ez az első olyan Karácsony, amiben már aktívabban részt tud venni, mivel tavaly még túl kicsi volt hozzá. A bölcsiben tanultak ünnepi dalokat, otthon pedig már most is nagyon élvezi a vasárnapi gyertyagyújtást és a dekorálást. Apát biztosan meglepem a kedvenc fajdkakasos whiskyjével, amiből egyébként isteni húspácot lehet készíteni, ennek rejtelmébe is beavattam kicsit Anettet.”  – mondta Judit, aki gyakorlott háziasszony lévén szívesen tanítgatja Anettet néhány konyhai praktikára. – „Decemberben mindig sort kerítünk egy csajos adventezésre is, ami most sem maradt el. A párommal és a szüleivel töltjük a Szentestét, utána pedig ellátogatunk Zalagerszegre a bátyámékhoz. Nagyon izgatott vagyok, mivel ez lesz az első közös családi összejövetelünk.” – tette hozzá Anett, aki Londonban élő édesanyjával utólag ünnepel majd.

 

Posted on 2013-12-11 in Színes

Share the Story

About the Author

Back to Top